Vlieg jij deze zomer richting Casa Veranda

Tel 056 32 00 32
Loofstraat 18 - 8500 Kortrijk

Vlieg jij deze zomer richting Casa Veranda?

Onze tips voor een geslaagde ‘Staycation’

Wil je deze zomer volop genieten zonder richting een exotische bestemming te trekken? Ook in België profiteer je tijdens de zomermaanden van de zon. Heb je net een terras aangelegd, je huis gerenoveerd of ben je trotse eigenaar van een nieuwbouw

Bekijk hier onze  tips voor een geslaagde ‘Staycation’

Het terras: een toegevoegde waarde

Zit je volop in de zoektocht naar een nieuwe woning? Houd dan ook zeker rekening met de omvang van de tuin en een eventueel terras. Wanneer de temperatuur stijgt, voegt een terras een echte meerwaarde toe aan je huis. Ons team staat je met plezier bij in je queeste richting de perfecte woning; met terras uiteraard.

Tijdens je staycation is het terras een hotspot voor jezelf, vrienden en familie. Enkele tips om optimaal te genieten van je terras:

  • Zorg voor wat groen op je terras met potplanten, grote bakken, bamboe of zelfs een kruidentuintje. 

 

  • Tuinmeubilair is essentieel. Spring hierbij slim om met de beschikbare ruimte en schik je tafels, stoelen, ligstoelen, enz. op een zo efficiënt mogelijke manier. En zorg dat iedereen een plaatsje krijgt.

 

  • Geen zomer zonder BBQ. Ga je voor een eenvoudige houtskool BBQ op het terras of een echte pizzaoven? Tegenwoordig bestaan heel wat trendy grill mogelijkheden. Barbecueën op je appartement? Geen enkel probleem.

Fleximmo blog staycation

Op Staycation: 5 gouden tips

Tip 1: Toerist in eigen land

Verken eens een nieuwe Vlaamse stad, trek naar de Ardennen of maak een strandwandeling in Oostende: België kent heel wat boeiende, mooie plekken die je waarschijnlijk nog nooit van dichtbij zag. 

Tip 2: Film festival ‘Tuin’

Regenachtig weer? Host dan eens je eigen filmfestival. Elk gezinslid kiest zijn/haar favoriete film, je zorgt voor popcorn en iedereen gaat in de chill modus. 

Tip 3: Leesvoer

Of je nu een boekenvreter bent of niets afweet van de wondere literatuurwereld: een goed boek tijdens de zomer biedt altijd ontspanning. Trek naar de bib of winkel en sla je voorraad boeken en tijdschriften in.

Tip 4: Verboden te klussen?

Hoewel de zomer het ideale moment is om te niksen, bestaat de kans dat je toch nog wat wil klussen in en rond het huis. Grijp je kans: je hebt een zee van tijd om te verven, de tuin aan te pakken of zelfs te renoveren.

Tip 5: Camping ‘En Casa’

Tover eens je eigen tuin om tot een driesterrencamping. Plant je 2-seconden tent sierlijk neer in de achtertuin en geniet van de Vlaamse sterrenhemel. Een vuurkorf, marschmellows en een gitaar vormen ook altijd een winnende combinatie.

Ben jij klaar voor deze zomer?

Koop je deze zomer nog je eerste woning aan, start je met een renovatie of zoek je een nieuwe woonst? Ons team begeleidt, geeft tips en vooral: is er deze zomer voor jou. Vragen? Contacteer het Fleximmo team hier.