Nieuwsberichten

Tel 056 32 00 32
Loofstraat 18 - 8500 Kortrijk

Daardoor schat FLEXIMMO realistisch ... 

De bomen groeien niet oneindig en zeker niet tot in de hemel. De vastgoedsector heeft nood aan stabiliteit en inflatiegebonden prijsstijgingen: dit garandeert transacties, statistisch controleerbare verkoopcijfers en een normale groei van projecten, aangepast aan de opnamecapaciteit van een stad of gemeente. De euforie van de afgelopen jaren heeft geleid naar het gekende wereldwijde debacle. Dit mag zich niet al te dikwijls herhalen. De prijs van een onroerend goed is gebaseerd op een waarde: is deze waarde objectief of subjectief, doet er niet toe, indien er geen kopers opdagen is er geen transactie, geen winst, geen commissieloon. Duurt dit lang en gebeurt dit veelvuldig dan kan men zeker spreken van een crisis.
 
FLEXIMMO schat op basis van uw grond- en constructiewaarde en komt zodoende op de objectieve marktwaarde. Wij verkopen heel vlug op basis van hercontacteringen en ons klantenbestand. Iedere kandidaat-koper wordt nauwkeurig bijgehouden qua budget, regio, prijscategorie en vooral qua type woning die hij zoekt. Zodoende kunnen wij aan onze verkoper / eigenaar vlug een koper aanbieden.

De geschikte koper krijgt van FLEXIMMO tevens het EPC (Energieprestatiecertificaat) alsook de keuring inzake AREI. Wij vragen de nodige verplichte attesten aan!

Special ... 

FLEXIMMO informeert naar alle eigenaars / verkopers toe dat er een EPC + elektriciteitskeuring moet zijn vóór de tekoopstelling. Wij vragen de verplichte attesten aan, nodig voor verkoop !

Bel nu, voor een GRATIS SCHATTING van uw woning op het nummer 0473 78 10 96


Onze blog:

8/05/2018  
Hoera: verlaagde registratiekosten!  

Minister van Financiën Bart Tommelein kondigde bracht onlangs heugelijk immo nieuws: op 1 juni gaat de verlaging van de koopbelasting in Vlaanderen in. Lees het blogbericht hier.