Nieuwsberichten

Tel 056 32 00 32
Loofstraat 18 - 8500 Kortrijk

Daardoor schat FLEXIMMO realistisch ... 

De bomen groeien niet oneindig en zeker niet tot in de hemel. De vastgoedsector heeft nood aan stabiliteit en inflatiegebonden prijsstijgingen: dit garandeert transacties, statistisch controleerbare verkoopcijfers en een normale groei van projecten, aangepast aan de opnamecapaciteit van een stad of gemeente. De euforie van de afgelopen jaren heeft geleid naar het gekende wereldwijde debacle. Dit mag zich niet al te dikwijls herhalen. De prijs van een onroerend goed is gebaseerd op een waarde: is deze waarde objectief of subjectief, doet er niet toe, indien er geen kopers opdagen is er geen transactie, geen winst, geen commissieloon. Duurt dit lang en gebeurt dit veelvuldig dan kan men zeker spreken van een crisis.
 
FLEXIMMO schat op basis van uw grond- en constructiewaarde en komt zodoende op de objectieve marktwaarde. Wij verkopen heel vlug op basis van hercontacteringen en ons klantenbestand. Iedere kandidaat-koper wordt nauwkeurig bijgehouden qua budget, regio, prijscategorie en vooral qua type woning die hij zoekt. Zodoende kunnen wij aan onze verkoper / eigenaar vlug een koper aanbieden.

De geschikte koper krijgt van FLEXIMMO tevens het EPC (Energieprestatiecertificaat) alsook de keuring inzake AREI. Wij vragen de nodige verplichte attesten aan!

Special ... 

FLEXIMMO informeert naar alle eigenaars / verkopers toe dat er een EPC + elektriciteitskeuring moet zijn vóór de tekoopstelling. Wij vragen de verplichte attesten aan, nodig voor verkoop !

Bel nu, voor een GRATIS SCHATTING van uw woning op het nummer 0473 78 10 96


Onze blog:

26/07/2018

Volg ons stappenplan en je gaat van puin naar droomhuis

Heb je onlangs zelf je (eerste) eigen woning aangekocht en steek je zelf de werkhanden uit de mouwen om het huis wat op te frissen? Om een verbouwing tot een goed einde te brengen, stel je best een stappenplan op.

We geven je eerst enkele tips om geen tijd en geld te verliezen bij je verbouwingen.

 

 

10/07/2018

Te warm in huis? Zo zorg je voor verfrissing in je woning

De temperaturen bereikten de afgelopen weken recordhoogtes, nationale droogte dreigt en zelfs de airco blijkt niet opgewassen tegen de warmte… Het is warm. Hoe zorg je ervoor dat je niet oververhit raakt in je eigen woning?

Het Fleximmo team geeft je graag enkele verfrissende tips mee.

 

 

26/06/2018

Onze tips voor een geslaagde ‘Staycation

Wil je deze zomer volop genieten zonder richting een exotische bestemming te trekken? Ook in België profiteer je tijdens de zomermaanden van de zon. Heb je net een terras aangelegd, je huis gerenoveerd of ben je trotse eigenaar van een nieuwbouw?

Bekijk hier onze tips voor een geslaagde Staycation.

 

 

12/06/2018

Je eerste huis kopen in 5 stappen

Je bent jong en je wilt wat: een mooie woning bijvoorbeeld. Helaas is het spannende pad richting je eerste echte (t)huis er een vol hindernissen.We helpen je verder met een handig stappenplan.Ontdek hier onze 5 stappen.

 

 

8/05/2018  
Hoera: verlaagde registratiekosten!  

Minister van Financiën Bart Tommelein kondigde bracht onlangs heugelijk immo nieuws: op 1 juni gaat de verlaging van de koopbelasting in Vlaanderen in. Lees het blogbericht hier.

 

 

29/05/2018  

Co-living is hip

 

We willen kleiner wonen en dit resulteert in opvallende, hippe immo trends zoals co-living. Welkom in het wonen van de 21e eeuw! Lees het blogbericht hier.